MENIU

Paznicul unei şcoli din Galaţi, acuzat că a bătut un copil cu coada măturii. Băiatul, la spital

Paznicul unei şcoli din Galaţi, acuzat că a bătut un copil cu coada măturii. Băiatul, la spital

Caz cutremurător la o şcoală din judeţul Galaţi: paznicul instituţiei este acuzat că a bătut un copil de 13 ani. Băiatul a fost lovit cu coada măturii şi a ajuns la spital cu traumatism craniocerebral. Familia lui aşteaptă rezultatele investigaţiilor, ca să afle dacă nu cumva băiatul va rămâne cu sechele.

Bunicul copilului spune că acesta a fost bătut de paznicul şcolii nr. 1, din localitatea gălăţeană Schela. Totul ar fi pornit de la o ceartă între paznic şi elevul de clasa a VII-a. Băiatul, care era de serviciu în acea zi, ar fi vrut să intre în clasă ca să recupereze ghiozdanele lăsate acolo de câţiva colegi. Dar gardianul ar fi refuzat să-l lase.

După incident, băiatul a mers acasă. Dar, la scurt timp, a început să se simtă rău şi a fost dus la spital. Acum este internat la secţia de Neurologie.

Directoarea şcolii susţine că, de fapt, băiatul şi câţiva colegi ar fi vrut să chiulească de la ore, iar paznicul ar fi încercat să îi oprească.

Mama elevului este decisă să îl reclame pe paznic la poliţie. Cazul a ajuns deja în atenţia oamenilor legii. Poliţia s-a autosesizat şi a deschis o anchetă penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, scrie stiri.tvr.ro.

Investigaţii fac şi Inspectoratul şi conducerea şcolii. Până la finalizarea lor, agresorul a fost suspendat din funcţie. El riscă, pe lângă pedeapsa penală, şi desfacerea contractului de muncă.

Mai multe articole despre:
agresiune agresiune şcoală