MENIU

Paul Stănescu, mesaj șocant pentru Liviu Dragnea

Paul Stănescu

Prezent la Slatina la o conferință de presă, alături de președintele executiv al organizației din Olt a PSD, Paul Stănescu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea. Totodată, el a precizat că Dragnea avea de gând să îl excludă din partid.

Paul Stănescu a spus că i-a fost teamă că va fi exclus din PSD, după ce și-a spus punctul de vedere în legătură cu politica greșită pe care o făcea Dragnea. De aceea a fost rezervat în declarații ulterior.

Liderul PSD Olt a precizat că a aflat de la oamenii lui Dragnea că acesta din urmă voia să supună Comitetului executiv al partidului o propunere de ecludere a lui Stănescu, potrivit Realitatea de Olt.

„Vă spun din surse de la oameni de lângă el: dacă aveam un rezultat bun (la alegerile europarlamentare la nivel național n.r.), în primul Cex după alegerile astea eram OUT", a declarat astăzi Paul Stănescu.

În ciuda divergențelor politice dintre cei doi, Stănescu i-a transmis gânduri bune lui Dragnea.

„Eu lui Dragnea vă spun sincer îi doresc multă sănătate, să vină cât mai repede acasă, pentru că eu n-am avut o problemă cu el ca persoană, ca om, eu am avut o problemă politică. Eu n-am fost de acord cu proiectul lui politic, din cauza căruia s-a întâmplat ce s-a întâmplat: el a acolo și partidul a luat 22%. Asta e tot!"

Organizaţia PSD Olt a adoptat, vineri, o Rezoluţie prin care îi solicită preşedintelui filialei, senatorul Paul Stănescu, să candideze la Congresul din 29 iunie pentru funcţia de preşedinte executiv. Acesta a cerut un timp de gândire, declarând că este onorat de susţinere.

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Rezoluţia a fost adoptată prin votul unanim al reprezentanţilor organizaţiei la Conferinţa extraordinară desfăşurată vineri.

„Astăzi a avut loc Conferinţa extraordinară a organizaţiei PSD Olt şi din cadrul conferinţei au reieşit două lucruri principale, în urma discuţiilor: lista cu delegaţi – 157 de membri care vor participa la Congresul de pe 29 iunie, la Bucureşti, şi doi, o rezoluţie prin care organizaţia PSD Olt, prin vocea unanimă a primarilor şi a celorlalţi delegaţi din cadrul conferinţei, a cerut imperativ candidatura domnului preşedinte Paul Stănescu la funcţia de preşedinte executiv al partidului la nivel naţional. Domnul preşedinte le-a spus că înţelege poziţia dânşilor de a fi reprezentaţi – mai ales că rezultatele Oltului au fost de fiecare dată nu bune ci foarte bune, inclusiv acum la europarlamentare PSD Olt ieşit pe locul doi pe ţară, iar Slatina fiind unul dintre cele trei municipii reşedinţă de judeţ care au câştigat alegerile pentru PSD – dar îşi rezervă dreptul de a se mai gândi la propunerea dânşţilor în ceea ce priveşte depunerea candidaturii", a spus Oprescu.

La rândul său, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Paul Stănescu a declarat că se află într-o situaţie „foarte delicată", informează Realitatea de Olt.

Mai multe articole despre:
Paul Stanescu