MENIU

Paul Anghel, directorul ANPC, critică dur o companie aeriană: Prețuri ridicate și curățenie zero

Paul Anghel, directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), a lansat critici dure la adresa companiei aeriene FLYONE, denunțând condițiile precare oferite pasagerilor. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta a prezentat imagini din interiorul unei aeronave a companiei, evidențiind degradarea echipamentelor și lipsa de curățenie, în ciuda prețurilor ridicate ale biletelor.

Imagini din aeronava cu echipamente degradate

În fotografiile postate vineri, se pot observa scaunele avionului cu structura metalică expusă, care pot reprezenta un pericol pentru pasageri, precum și zone în care tapițeria scaunelor este descusută. Paul Anghel subliniază că astfel de condiții nu doar că pun în pericol hainele pasagerilor, dar și creează un disconfort considerabil.

„Prețul biletelor curselor aeriene crește concomitent cu deprecierea aeronavelor iar curățenia este uneori inexistentă, te poți îmbrăca într-o salopetă de lucru pentru a fi eventual protejat în a nu îți murdari sau rupe hainele…”, a comentat Anghel. El a specificat că aeronava aparține companiei FLYONE, un operator aerian low-cost din Republica Moldova, înființat în 2016.

Criticile aduse de directorul ANPC scot în evidență o problemă semnificativă legată de standardele de întreținere și igienă ale aeronavelor folosite de această companie, punând sub semnul întrebării nivelul de confort și siguranță oferit pasagerilor.

Imagini cu echipamentul degradat din avion / Sursa foto - Facebook Paul Anghel