MENIU

Ce spun oamenii pe patul de moarte

Muribunzii se gândesc la foarte multe lucruri, în ultimele clipe de viaţă. De la teamă până la regrete, oamenii de pe patul de moarte fac destăinuiri importante în faţa apropiaţilor.

Ce gândesc muribunzii? Asta depinde de la om la om şi vom afla în continuare:

1. Regrete. Cei de pe patul de moarte le spun membrilor familiei că regretă multe acţiuni din viaţa lor. Că, dacă ar avea o nouă şansă, ar face lucrurile diferit.

2. Acţiuni neterminate. Aţi suferinzi le spun apropiaţilor că au început să facă ceva măreţ, dar n-au apucat să ducă acel lucru la bun sfârşit.

3. Dorul de apropiaţi. Majoritatea muribunzilor, atunci când îşi iau adio de la familie, spun pe patul de moarte că le va fi dor de copii, soţie, soţ, mamă, tată.

4. Epuizare. Dacă persoana care îşi dă ultima răsuflare suferă de mult timp de o boală, venirea morţii înseamnă uşurare, iar omul spune: "Sper să se termine cât mai repede totul".

5. Halucinaţii. Creierul le joacă feste, iar în aceste momente încep să aibă vedenii. Unii suţin că au observat un înger sau un duh care vine să le ia sufletul.

6. Fericire. Există şi oameni care susţin pe patul de moarte că sunt fericiţi cu ce au realizat în viaţă şi sunt optimişti în privinţa vieţii de după moarte.

Mai multe articole despre:
patul de moarte