MENIU

Pătraru: Am fost mutat la 23.05 prin SMS. Plecăm de la TVR

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Naţiei, spune că pleacă de la TVR din cauza modului în care a fost tratat şi a felului în care postul a gestionat timpul destinat campaniei electorale.

Dragoş Pătraru s-a arătat deranjat de atitudinea TVR de a-i muta emisiunea, „Starea Naţiei“, la ora 23:05, cu o jumătate de oră mai târziu decât în mod normal, şi a declarat pentru paginademedia.ro că urmează să plece de la Televiziunea Publică.

Motivul? Faptul că nu i s-au propus consultaţii pentru mutarea emisiunii, dar şi pentru că TVR „şi-a dat chiloţii jos“ în faţa politicienilor care, spune realizatorul, au comandat angajaţilor postului să mute emisiunea pentru a oferi campaniei electorale mai mult timp de expunere.

„M-a deranjat nu că intrăm la 23:05, deşi suntem în situaţia de a nu ne plăti luna asta, pentru că sigur nu ne vom atinge ţintele de audienţă, m-a deranjat că nu m-a sunat cineva să-mi spună: «Băi, prostule, tu faci emisiunea aia care mai adună ceva oameni în faţa televizoarelor pe canalul nostru, tu ce părere ai»?“, începe Dragoş Pătraru pentru paginademedia.ro.


Mai multe articole despre:
TVR sms starea naţiei Dragoş Pătratu