MENIU

Pasiunea pentru murături l-a trimis în arest. Cum l-au prins oamenii legii pe un craiovean

Pasiunea pentru murături l-a trimis în arest

Polițiștii de la Secția 4 Poliție Craiova au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 41 de ani din Craiova, fiind suspectat de furt calificat. Acesta a fost surprins în timp ce fura murături din boxa unui bloc.

Poliția Dolj a desfășurat recent o operațiune de amploare, rezultând în reținerea unui bărbat suspectat de o serie de furturi din scări de bloc, boxe de la subsoluri și locuințe din municipiul Craiova. Conform comunicatului emis de autorități, bărbatul ar fi acționat în perioada mai – septembrie 2024, sustrăgând o gamă variată de bunuri, printre care produse alimentare, haine, scule electrice, biciclete și electrocasnice. Prejudiciul total estimat se ridică la aproximativ 36.000 de lei.

Acțiunile infractorului au fost orchestrate cu precauție, acesta reușind să se sustragă cercetărilor o perioadă îndelungată. Însă, pe 12 septembrie, polițiștii din Craiova au desfășurat o acțiune investigativ-operativă care a dus la capturarea acestuia. Bărbatul a fost găsit în subsolul unui bloc.

După ce a fost condus la sediul poliției pentru audieri, probele strânse de anchetatori au fost suficiente pentru ca acesta să fie reținut pentru 24 de ore. A fost apoi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În conformitate cu procedurile legale, bărbatul reținut va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, unde se va decide asupra măsurilor preventive ce urmează a fi aplicate.

Accident în fața Guvernului. Un polițist pe motocicletă a lovit un pieton pe trecere

 

Mai multe articole despre:
muraturi politisti hoti ipj dolj boxe bloc furt craiova