MENIU

Pasaj acoperit de șuvoaie. Noi alerte de inundații. Vremea face ravagii și în Iași - VIDEO

Viitura face ravagii și în municipiul Iași, acolo unde sunt emise mai multe alerte extreme! Străzi întregi sunt blocate, iar un pasaj important din oraș este pur și simplu acoperit de șuvoaie.

 Oamenii care locuiesc în blocuri spun că apa a intrat în subsoluri. Situația nu este mai bună nici pentru cei care trăiesc în cartierele cu case. În unele curți, apa are și jumătate de metru. Oamenii se tem că situația se va agrava și că locuințele lor ar putea fi afectate.

Clipe de groază pentru oamenii care au curțile inundate

Din cauza ploilor abundente, Pasajul Frumoasa din Iași s-a inundat și două mașini au fost acoperite de apă. A fost necesară intervenția pompierilor și a unei platforme pentru ca autovehiculele să fie tractate de acolo.

Într-o parcare, apa a depășit jumătate de metru și se întinde pe o suprafață mai mare de 200 de metri pătrați. Pompierii lucrează la foc continuu și încearcă să tragă apa cu ajutorul mai multor motopompe.

Oamenii care locuiesc la bloc s-au trezit cu subsolurile inundate și cu apa aproape de casa scării. Din păcate, pentru cei care locuiesc în case situația este și mai critică. Curtea și o anexă din gospodăria unei familii sunt inundate. Salvatorii au intervenit de urgență înainte ca apa să intre în casă.