MENIU

Parcul Tudor Arghezi a fost gazda unui târg de adopții

Sâmbătă, 5 octombrie, a fost organizat, în premieră, un târg de adopții, în Parcul Tudor Arghezi din sectorul 4, un parc modern și foarte prietenos cu iubitorii de animalele.

Parcul a fost vizitat de mulți deținători de câini și pisici, care locuiesc în zonă, dar și de cei care își doresc un blănos în viața lor, dar încă mai cântăresc decizia de a adopta unul.

Voluntarii de la PROEDUS au fost cei care au prezentat iubitorilor de animale cățeii, și cei care au avut grijă de ei, pe durata celor 5 ore cât s-a desfășurat târgul, amenajat în zona centrală a parcului, ce fusese minuțios pregătită de către cei de la Totul Verde. De precizat faptul că persoanele care au adoptat un cățel au beneficiat de mai multe cadouri, oferite de sponsorii evenimentului.

La capătul a două zile de târg, căci cu o zi mai devreme o acțiune similară se petrecuse în zona Muzeului Grigore Antipa, cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, bilanțul a fost unul satisfăcător: 7 căței din adăposturile ASPA și 12 pisici aparținând Asociațiilor One Rescue și TNR Capturare Sterilizare Eliberare și-au găsit familii iubitoare, care să aibă grijă de micuțele patrupede.