MENIU

Parchetul General, fără căldură de o lună! Aurelian Bădulescu: „Cerem demisia primarului general și demiterea directorului de la Termoenergetica”

Parchetul General, fără căldură și apă caldă

Parchetul General nu are căldură de mai bine de o lună și solicită Primăriei Capitalei să rezolve această situație. Demersul vine după alte solicitări de remediere a problemei.

„Se întâmplă acest lucru din două motive: la conducerea Primăriei se află un domn de o incompetență crasă. La Termoenergetica este un domn care nu are nicio competență. Parchetul General nu are căldură și apă caldă în instituție, așa cum pățesc și locuitorii Bucureștiului.

Ieri, în sectorul 2, au stat fără apă și căldură peste 6 ore. Vorbim despre toate instituțiile care se află în același corp de clădire cu Parchetul General, printre care și Ministerul Mediului.

Primăria Capitalei poate rezolva, dar nu cu acești doi domni. Noi cerem două lucruri de ceva timp: demisia primarului general și demiterea directorului de la Termoenergetica. Să pună pe cineva capabil, altfel vom ajunge și mai grav. Avem copii în case, bătrâni”, a spus Aurelian Bădulescu, consilier general PSD în Consiliul General al Capitalei. 

Mai multe articole despre:
parchetul general apa calda caldura