MENIU

PAOK Salonic - AEK Atena // Patronul grec care a intrat pe teren cu pistolul a fost dat în urmărire

PAOK Salonic - AEK Atena // Potrivit postului grecesc de televiziune Skai TV, patronul formației PAOK Salonic, Ivan Savvidis, cel care a intrat pe teren la meciul cu AEK Atena cu un pistol, este acum urmărit de poliție.

PAOK Salonic - AEK Atena // S-ar fi emis deja un mandat de arestare pe numele magnatului cu dublă cetățenie (rusă și greacă), fost membru al Parlamentului la Moscova și apropiat de Vladimir Putin, a notat gsp.ro.

"Când cineva intră pe teren cu un pistol, e o provocare inadmisibilă”, a declarat Georgios Vassiliadis, ministrul adjunct al Sportului.

Totuși, ziarul Sport24 încearcă să-l cauționeze pe Savvidis: "Purta legal arma. E interzis să vii pe stadion înarmat, dar, în tensiunea momentului, a uitat că are pistolul la el”.

Citește și: PAOK Salonic - AEK Atena // Șocant! Sub amenințarea pistolului, arbitrul a decis să valideze un gol!

PAOK Salonic - AEK Atena // Meciul de fotbal PAOK Salonic - AEK Atena, din prima divizie grecească, a fost întrerupt în minutul 90, după ce patronul gazdelor a intrat pe teren înarmat cu un pistol. La PAOK Salonic, antrenor este Răzvan Lucescu.Totul a început de la golul lui Fernando Varela (fost fotbalist la Steaua București, echipa lui Gigi Becali), din minutul 90, când scorul era 0-0. Arbitrul Kominis a arătat centrul terenului, semn că validează golul. În timp ce fotbaliștii lui PAOK, antrenați de Răzvan Lucescu, sărbătoreau reușita, cei de la AEK au început protestele, susținând că Mauricio, aflat în poziție neregulamentară, l-ar fi influențat pe portar și, prin urmare, golul trebuia anulat pentru ofsaid!

PAOK Salonic - AEK Atena // Apoi, patronul gazdelor, Ivan Savvidis, a intrat cu pistolul pe gazon şi le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren! Apoi, ambele formaţii, dar şi brigada de arbitri s-au dus la vestiare şi, după mai multe ore de incertitudine, meciul nu s-a mai reluat.

În cele din urmă, aproape de miezul nopții, Kominis ar fi trecut în raport că a acceptat reușita lui Varela, iar scorul final ar fi fost 1-0, pentru că oaspeții au refuzat să se întoarcă pe gazon, a scris gsp.ro.

PAOK riscă acum sancţiuni uriaşe, din cauza lui Ivan Savvidis, iar depre titlu este greu să mai poată fi vorba.

Citește și:  PAOK Salonic - AEK Atena // El a intrat cu pistolul pe teren. Cine este patronul lui Răzvan Lucescu