MENIU

Panică la mall: Zeci de persoane evacuate în urma unui incendiu declanșat de o trotinetă electrică

Timișoara a fost cuprinsă de panică joi după-amiază, 26 septembrie, când alarma de incendiu a fost activată într-un mall situat în sudul orașului. Zeci de persoane au fost evacuate de urgență după ce un incendiu a izbucnit în depozitul unuia dintre magazinele centrului comercial.

De la ce a pornit focul

Focul a fost declanșat de o trotinetă electrică aflată în depozit, dar pompierii au intervenit prompt, reușind să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă și să cauzeze daune mai mari. Angajații magazinului au acționat rapid, apelând la numărul de urgență 112, iar echipajele de intervenție au sosit la fața locului în scurt timp.

Din fericire, incendiul nu a afectat restul magazinului, focul fiind izolat în depozit. Potrivit reprezentanților ISU Timiș, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la cablul electric al trotinetei. „Nu a ars nimic altceva”, au precizat aceștia, subliniind că situația a fost gestionată eficient și fără alte pagube.

Incidentul s-a încheiat fără victime, însă a generat momente de tensiune pentru vizitatorii mall-ului și angajați, care au fost evacuați preventiv din clădire.