MENIU

Panică în Dej! Oamenii s-au speriat la când au văzut această ”fiară”. Jandarmeria a intervenit

Panică la doi pași de centrul municipiul Dej, în apropierea intersecției străzilor Țibleșului cu Eroilor, după ce un mistreț și-a făcut apariția în zonă. Cei care s-au trezit cu animalul în curte au sunat speriați la 112, iar Poliția Locală, Jandarmeria, o echipă de vânători și o asociație care luptă pentru protecția animalelor, l-au urmărit pentru a-l captura.

Potrivit dej24.ro, nu se știe cum mistrețul a ajuns aproape de centrul municipiului. Oamenii legii iau în calcul că animalul s-a speriat și a coborât din pădure urmărind cursul râului Valea Salcă, ajungând ulterior în curtea unei familii.

După ce s-a chinuit zeci de minute să-l captureze, vânătorii au luat în calcul inclusiv împușcarea acestuia, pentru a nu produce vătămări corporale celr care au dat nas în nas cu fiara.

În cele din urmă, operațiunea s-a încheiat cu succes, animalul a fost prins, iar vânătorii l-au urcat într-o mașină de teren. Potrivit acestora, mistrețul va fi eliberat într-o pădure din apropierae localității Șigău.

Mai multe articole despre:
intervenţie porc mistreţ municipiul dej