MENIU

Panică în centrul unui oraș din România. Un BMW a alergat nebunește pe trotuare: "Vă calc pe toți"

BMW pe trotuare
Soferul teribilist

Doi tineri din Timișoara au intrat ilegal în zona pietonală din centrul municipiului, înjurând trecătorii care nu săreau rapid din fața lor.

Grav este că pe scaunul din dreapta șoferului se vede mâna unui copil minor, care se afla cu aceștia în mașină și care asistă la corul de înjurături. Filmarea a fost postată pe contul de Facebook al unuia dintre cei doi, cu mențiunea "Live pe centru".

În clipul de mai jos se poate observa cum în doar două minute, șoferul încalcă zeci de reguli de circulație și pune în pericol viața mai multor trecători.

Filmarea celor doi începe când aceștia intră în Piața Sf. Gheorghe din centrul Timișoarei. Cel din dreapta e emoționat și urlă deja „Vă călcăm acuma, hă, hă!". Nu trec câteva secunde și o femeie în vârstă apare în fața mașinii, chiar lângă intrarea în Piața Libertății. Enervat că trebuie să încetinească, șoferul scoate o înjurătură: „Hai babi, dăte-n...", scrie Tion.ro.

Copilotul, care pare că ține în brațe un copil, e în continuare extaziat și chiar îi dă indicații șoferului. „Ce se uită ăștia! Poți aici? Da. Uau, live, pe linia de tramvai. Pe aici", spune cel din dreapta.

Ajunși pe linia de tramvai din Piața Libertății, șoferul continuă corul de înjurături, de data asta la adresa circulației din oraș, mândru de „scurtătura" pe care a descoperit-o.

Șoferul de BMW care s-a dat în stambă în centrul Timișoarei, amendat și de polițiștii locali. La câteva ore după ce a traversat zona pietonală a Timișoarei cu mașina, un BMW, șoferul teribilist a fost prins și de polițiștii locali, care i-au aplicat prompt o amendă de 435 de lei și două puncte de penalizare.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional și care conțin un limbaj licențios.

Mai multe articole despre:
Timişoara zona pietonala