MENIU

PAMFLET Șapte lucruri pe care le poți cumpăra cu banii pe care i-ai da pe Apple Watch și Macbook

Apple a prezentat recent Watch și MacBook. Deși poate nu ți se par costisitoare, dacă iei cele mai scumpe versiuni ai nevoie de vreo 18.600 de dolari ca să-ți faci plăcerea. 

Pentru că la banii aceștia cu siguranță nu-ți pasă de copiii din Africa, vreau să-ți arăt ce mai poți cumpăra și să trăiești într-o lume fără Apple, dar la fel de scumpă.

Macbook e un laptop mic, mega portabil și cu un singur port. Atât, un singur port. Și un preț de vreo 1.600 de dolari în cea mai scumpă configurație (nu că ai avea prea multe lucruri de pus în el). Apoi, Watch abia de costă câteva sute de dolari, dar în versiune Watch Edition cu carcasă din aur și curea asemenea va ajunge la 17.000 de dolari. Dacă ai de spart 18.600 de dolari și ești scârbit de tot acest marketing cu Apple Watch, îți zic eu ce poți  face cu ei.

1. Poți să-ți cumperi o garsonieră în Ferentari și un Rolex replică de la noii tăi vecini care se recomandă drept liber întreprinzători pe nișa „țigări, țigări, țigări“ de la Obor. Ai nevoie de ceas ca să știi la ce oră ți se vor fura diverse lucruri (dacă nu ți se fură chiar ceasul) și să treci corect în plângerea...

Citește continuarea aici






Mai multe articole despre:
Apple MacBook apple watch