MENIU

„Palmares” de nedorit. La 14 ani are deja dosar. A furat și condus 3 mașini în Craiova

Foto arhivă Profimedia

Un băiat de 14 ani se poate „lăuda” cu un palmares de nedorit. Are deja dosar, după ce a furat și condus trei mașini pe străzile din Craiova.

Un băiat de 14 ani din Craiova a fost arestat preventiv după ce a furat trei maşini şi s-a plimbat cu ele pe drumuri publice, deşi nu are permis de conducere. Faptele s-au petrecut în perioada 6 mai - 3 septembrie.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat, joi, că un băiat de 14 ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trei infracţiuni de furt calificat în scop de folosinţă, două infracţiuni de furt calificat, o infracţiune de tentativă la furt calificat şi trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 
 
 
”În cursul zilei de ieri, poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi specifice pentru prevenirea furturilor de/din autovehicule, efectuând şi o percheziţie domiciliară, ocazie cu care a fost identificat şi prins un minor de 14 ani, din Craiova, bănuit de comiterea faptelor. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că minorul, în perioada 06.05-03.09.2024, ar fi sustras trei autoturisme, pe care le-ar fi condus pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, au anunţat poliţiştii.
 
 
Băiatul a fost dus la audieri şi apoi reţinut. El a fost prezentat instanţei care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
Mai multe articole despre:
baiat 14 ani craiova furt masini