MENIU

Oscar 2019. Irina Margareta Nistor comentează marii câştigători de anul acesta

Oscar 2019. Irina Margareta Nistor comentează marii câştigători de anul acesta

Oscar 2019. Criticul de film Irina Margareta Nistor a comentat, la Realitatea TV, câştigătorii de anul acesta de la Oscaruri. "Green Book" a luat premiul Oscar pentru Cel mai bun film. Rami Malek a primit premiul pentru Cel mai bun actor, pentru "Bohemian Rhapsody", iar Olivia Colman a fost distinsă cu premiul Oscar pentru Cea mai bună actriţă, pentru prestaţia din "The Favourite".

Oscar 2019. "La Cel mai bun film, câştigător este "Green Book" la care lumea nu se aştepta. Se aşteptau la "Roma" sau "Bohemian Rhapsody". La Rami Malek ne bucurăm foarte tare pentru că era absolut remarcabil. Regretul rămâne că nu a luat Glenn Close Oscarul pentru "The Wife". E chiar mare păcat! În rest, am impresia că parcă s-au înţeles cei de peste Ocean, cei de la BAFTA şi de la Globuri, pentru că sunt cam aceleaşi premii şi de-o parte şi de alta", a spus Irina Margareta Nistor.

Oscar 2019 - Lista câștigătorilor

Criticul de film a comentat şi succesul peliculei cu super eroi "Black Panther" care a obţinut trei statuete Oscar.

Oscar 2019. "Era o surpriză relativ aşteptată. Lumea se temea ca nu cumva să iasă Cel mai bun film. A avut premiera acum un an, era cu super eroi, America iubeşte genul acesta. Ca dovadă, Spider Man a luat Cea mai bună animaţie. Black Panther e un film cu super eroi de culoare, într-o lume imaginară, cu foarte multe efecte speciale, decoruri şi lupte. E un film de adolescenţi foarte bun. Cred că totuşi ar trebui să facă o secţiune separată pentru filme de adolescenţi şi de copii", a mai declarat Irina Margareta Nistor.

Rami Malek a primit premiul pentru Cel mai bun actor, pentru "Bohemian Rhapsody", iar Olivia Colman a fost distinsă cu premiul Oscar pentru Cea mai bună actriţă, pentru prestaţia din "The Favourite".

Oscar 2019. "Pe Olivia Colman o văd grotesc aşa cum este şi în film. E o englezoaică atipică. În "Tha Favourite" o conduce în rolul acesta Lanthimos, un regizor grec foarte bizar", spune criticul de film.

Despre succesul lui Alfonso Cuaron cu "Roma", Irina Margareta Nistor spune că "Roma este un film foarte complex şi sper să continuă să le facă".