MENIU

Oreste Teodorescu, reacţie cutremurătoare după ce a văzut şedinţa PSD-PNL din biserică

O ședință a politicienilor ținută într-o biserică din localitatea Bănești, judeţul Prahova, a uluit pe toată lumea.

Tema? Referendumul pentru Familie. Au participat aleși de la toate partidele: Grațiela Gavrilescu(ALDE), ministrul Mediului, Iulian Dumitrescu, senator PNL, dar și președintele PSD Prahvova, Bogdan Toader, precum și înalți preoți. Reuniunea a fost organizată de Coaliția Pentru Familie.

Au fost prezenți Grațiela Gavrilescu - ministrul Mediului și președinte ALDE Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - președinte PNL Prahova, Bogdan Toader - președinte PSD Prahova și președinte al Consiliului Județean, senatorul PSD Emanoil Savin, primarul Câmpinei Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi (secretar executiv al PMP la nivel național), primarii din Bănești, Poiana Câmpina, Provița de Sus, Provița de Jos, Filipeștii de Târg și Filipeștii de Pădure, Breaza, Florești, Băicoi, Măgureni și multe alte localități.

Oreste Teodorescu a reacţionat ironic la auzul acestei ştiri.

"Că stau cu spatele la altar, am remarcat cu toții blasfemia, că se face politică în biserica, ne-a cutremurat erezia, dar ce caută un senator PNL la aceeași masă cu pesedei și aldisti? Negociază învierea USL? Lângă traseistul Savin, primar de Bușteni, care vorbește ca la ședințele PCR, numai că în spate sunt icoane și nu portretul lui Ceaușescu, stă meditativ și fals sfios “reformatorul” Iulian Dumitrescu...

De mai multă vreme atrag atenția că Dumitrescu pregătește coliva (ca tot suntem in biserica) partidului național liberal!", a postat Oreste pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Oreste reactie dupa sedinta din biserica