MENIU

Orașul în care polițiștii dau JAFURI cu BULIBAȘA și petrec pe manele cu INTERLOPII

Tecuci, un municipiu din nordul judeţul Galati, cu puţin sub 50.000 de locuitori este o localitate în care: personaje dubioase asigură ordinea, şeful poliţiei este un afacerist de succes, ofiţerii Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) au grijă ca toate flagrantele să eşueze. Mai mult, conform DNA, şeful Poliţiei Rurale a ajutat un bulibaşa să ţepuiască o firmă cu 60.000 de lei, iar infractorii din oraş au ajuns să sperie Franţa, scrie evz.ro

La mijlocul lunii, presa din Hexagon anunţa că Jandarmeria a prins banda de 20 de români cu vârsta medie de 30 de ani, originari din Tecuci care a comis zeci de spargeri în această toamnă, producând o pagubă de un milion de euro. Gălăţenii nu se chinuiau să spargă uşa, ci tăiau tot peretele. Bunurile subtilizate erau trimise în România prin transportatori mandataţi sau prin firme de transport rutier, pentru a fi valorificate. Aici, complicii hoților le vindeau, la negru, sau prin internet. Astfel, un calcul „sumar” arată că spărgătorii au avut un câștig de circa 350.000 de euro doar din comercializarea produselor la un preţ mic. Printre hoţi, se aflau şi interlopii locali Cristian Măraru, zis Capone, şi Adrian Şimota, zis Motanul.

Apariţia grupării de jefuitori nu este o întâmplare, în Tecuci reprezentanţii legii şi interlopii lucrează şi petrec împreună.

Mai multe pe evz.ro