MENIU

Oprea, la bilanțul DNA: Progresele muncii dvs. au un impact direct asupra gradului de securitate

Oprea, la bilanțul DNA: Progresele muncii dvs. au un impact direct asupra gradului de securitate

Vicepremierul Gabriel Oprea le-a transmis, marți, procurorilor anticorupție că progresele muncii lor au un impact direct asupra gradului de securitate și a progresului țării.

"De aceea am asigurat permanent sprijinul instituțional atât în ceea ce privește resursele umane, cât și cele materiale pentru întărirea capacității operaționale a DNA. Anul trecut, de exemplu, am aprobat detașarea a peste 40 de ofițeri de Poliție Judiciară la DNA pentru a veni în sprijinul procurorilor anticorupție, numărul acestora ridicându-se astăzi la 203, toți profesioniști bine pregătiți și dedicați meseriei pe care o fac", a declarat vicepremierul Oprea, cu ocazia prezentării bilanțului DNA.

El a subliniat că DNA, ca structură specializată de investigare a marii corupții, a demonstrat că are capacitatea de investigare necesară pentru documentarea cauzelor penale complexe sau care privesc persoane din orice zonă a societății românești.

"Vreau să vă asigur că la nivelul Grupului Interinstituțional Strategic (GIS), pe care îl coordonez, există întreaga disponibilitate de cooperare instituțională privind creșterea eficienței acțiunilor de combatere a corupției și a evaziunii fiscale", a spus Gabriel Oprea.

Mai multe articole despre:
DNA Gabriel Oprea bilant DNA bilanţ DNA 2014