MENIU

Operațiune de salvare pe lacul Snagov! Efective impresionante pentru căutarea a două persoane care au căzut în apă

In urma cu scurt timp autoritățile au fost alertate a fost alertată pentru cautarea a doua persoane care se aflau pe lacul Snagov si au cazut in apa.

Una dintre persoane a fost scoasă imediat de martori. Cealaltă persoană este căutată în acest moment.

Din surse apropiate situației, este vorba despre două femei de 27 și respectiv 41 de ani care s-ar fi plimbat pe skijet înainte să cadă în apă, după ce ar fi participat la o petrecere. Femeia de 41 de ani a fost salvată de martori în timp ce cea de 27 de ani este căutată acum de echipajele de salvatori cu echipamentele din dotare.

Pentru salvarea celei de-a doua persoane acționează un echipaj cu barca de la Sectia Snagov, un echipaj de scafandrii, 3 echipaje SMURD și o autospeciala de pompieri. 

Într-o intervenție la Realitatea Plus, Daniel Vasile, purător de cuvânt ISU București – Ilfov a declarat:

„În acest moment intervenim pentru căutarea persoanei dispărute. Potrivit informațiilor, ar fi vorba de o femeie în vârstă de 27 de ani. Sunt angrenate trei bărci în operațiunile de căutare și echipajul de scafandri. Evident, sunt și alte resurse în sprijin, mă refer la 3 ambulanțe SMURD și o autospecială de pompieri. Acțiunile se desfășoară în condiții de noapte, cu vizibilitate redusă, iar iluminarea se face cu proiectoare și lanterne din dotarea echipelor de salvator. De precizat este faptul că femeia în vârstă de 41 de ani, care a fost observată de alți martori și a fost adusă la mal este înafara oricărui pericol, a fost ajutată de echipajele medicale și nu necesită a fi transportată la spital.”