MENIU

Open for business: We Love Digital - Unirii (P)

Deschis in decembrie 2015 sub sloganul "Events, Coworking and Fun", cel mai nou business hub din Bucuresti va asteapta, la inaltime, pe Strada Radu Voda nr. 17.

In prezent, segmentul Business Hubs este inca in faza de dezvoltare in Romania, fiind putine locuri de acest gen raportate la nevoile pietei. Bucurestiul are aproximativ 6 asemenea hub-uri, un numar mic daca ne gandim la cerere, dar si la situatia din alte orase europene. Dezvoltarea fenomenului de networking in business si dezvoltarea comunitatilor asigura noi oportunitati pentru spatiile de lucru in comun atat pentru tineri antreprenori, cat si pentru firme care vor sa-si eficientizeze costurile. In aceste spatii, oamenii au ocazia sa cunoasca parteneri de afaceri, sa lucreze intr-un mediu propice de birou cu costuri mai reduse decat daca ar inchiria individual si sa se dezvolte din toate punctele de vedere participand la activitatile comunitatii.

Plecand de la aceste considerente, We Love Digital - Unirii propune spatii dedicate pentru coworking, training-uri si evenimente situate la etajele 4 si 5 ale unui imobil modern, spatii care ofera toate elementele necesare desfasurarii activitatii in cele mai bune conditii. Propunem si o experienta noua, elementul inedit - care ne diferentiaza de restul- fiind dat de accentul pus pe echilibrul work-life, care sa contrabalanseze viata ocupata a unui întreprinzator cu alegeri sanatoase în petrecerea timpului liber.Ca amplasare, We Love Digital - Unirii se afla la doar 3 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Unirii (iesirea de la Irish Pub / hotel Horoscop), respectiv la 5 minute de mers pe jos fata de Magazinul Unirea.

Business hub with a twist

Multi considera coworking-ul ca fiind "the future of work". Noi credem ca este prezentul în business! Fie ca esti un freelancer, reprezinti un start-up, faci primii pasi catre self employment sau esti în trecere prin Bucuresti si ai nevoie de un birou flexibil – la noi gasesti nu doar un desk, ci toate facilitatile, network-ul si… vibe-ul de care ai nevoie. Perfect pentru conferinte, seminarii, workshop-uri, lansari de produs sau orice alt tip de eveniment, hub-ul We Love Digital - Unirii dispune de doua sali cu o capacitate de 40 si 80 de persoane. Aceste sali sunt modulare si, in functie de cerinte, pot deveni una singura cu o capacitate de 120 de persoane.

Cerintele clientilor, misiunea noastra

Suntem convinsi ca We Love Digital - Unirii reprezinta solutia ideala atat pentru întreprinzatori (din sfera serviciilor sau a productiei), cat si pentru freelanceri, tineri sau persoane care doresc sa se dezvolte profesional si personal, din zona rurala sau urbana.We Love Digital - Unirii se constituie ca o solutie optima si pentru firme mari / corporatii care doresc sa utilizeze spatiile de evenimente ale hub-ului, care vor sa ofere training angajatilor sau clientilor hub-ului, dar si pentru clientii care isi externalizeaza spatiile de birouri pentru echipe deja create. Adunand în acelasi loc antreprenori sociali, întreprinzatori din sfera serviciilor, din sfera productiei, freelanceri,le oferim acestora oportunitatea de a se dezvolta prin schimb de experientasi schimb de servicii/produse. Nu in ultimul rand, vrem sa avem un rol semnificativ inclusiv în dezvoltarea întreprinzatorilor cu mijloace financiare reduse, pe care îi punem în legatura cu formatori, consultanti si experti marketing alaturi de care pot dezvolta produse inovative, adaptate pietei, sustenabile si cu impact în sfera economico-sociala.

Mizam pe faptul ca birourile oferite de noi sunt mai mult decat un desk. Clientii nostril vor avea acces la o zona de copiere/printare, la papetarie si birotica, la o biblioteca de business si leadership si la o bucatarie. De asemenea, vom dezvolta treptat un program de sport dedicate celor care au o viata sedentara, oferind pentru moment serviciile unui instructor care va face exercitii de stretching adaptate muncii la birou.

Evenimente, training-uri, sustenabilitate

Organizarea de evenimente cu impact în plan profesional, dar si în plan social reprezinta unul dintre pilonii We Love Digital - Unirii. Punem la dispozitia clientilor nostri elementele si serviciile necesare pentru ca acestia sa îsi organizeze propriile activitati de promovare pentru potentialii clienti sau investitori. Totodata, clientii nostri pot asista la evenimente organizate de terti pe subiecte de interes din sfera antreprenoriala sau vocationala, reuniuni menite sa le dezvolte abilitatile, avantajul competitiv si reteaua de cunostinte (network-ul).

Pentru o dezvoltare sustenabila a clientilor nostri si a afacerilor lor, We Love Digital - Unirii propune acces periodic la training-uri si activitati de formare care sa le permita sa fie competitivi în activitate. Aceste training-uri si activitati de formare variaza de la cursuri cu caracter general (competente antreprenoriale, antreprenoriat social, comunicare si relatii publice, vanzari) pana la cursuri cu caracter specializat (productie, food business, etc.). De asemenea, pentru a facilita pregatirea individuala, hub-ul va avea o biblioteca cu carti specializate.

Pentru informatii suplimentare:
Teodor Stefan

0722 / 680.853

contact@welovedigitalunirii.ro

Mai multe articole despre:
Bucureşti Unirii Business Hubs