MENIU

Omul de încredere al lui Cîțu, cel mai mare regret înainte de Congres. Tensiuni în tabăra premierului

Gheorghe Flutur. Foto: Inquam / Octav Ganea

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a criticat faptul că s-a permis ca actuala confruntare din interiorul partidului să dureze trei luni în loc de una, lucru care a avut consecințe asupra partidului. ”Festivalul democrației ne-a omorât”, a spus acesta. 

”Îmi exprim regretul. Nu se poate să laşi trei luni de zile festivalul democraţiei, care ne-a omorât. Am contribuit la breaking-news-uri toată vara. În loc să dureze o lună de zile totul, ca partid de guvernământ, ne-am întins pe trei luni şi vedeţi cu ce consecinţe. Am greşit. Şi nu trebuia să greşim, dar poate învăţăm din asta ceva. Mai e puţin şi închidem această poveste“, a spus Flutur vineri, în şedinţa Consiliului Director Judeţean al PNL Iaşi, la care a participat şi Florin Cîţu.

Liderul PNL Suceava le-a transmis liberalilor că, după acest scandal, este necesar ca echipa câștigătoare la Congres să dea dovadă de înţelepciune şi ”să facă eforturi să lase de la ei pentru unitatea PNL”.

”Este loc pentru fiecare, indiferent de opţiunea pe care o are. Mă rog la Dumnezeu să se termine cât mai repede Congresul ăsta”, a mai spus Flutur, un susținător al premierului.

Alegerile din PNL vor avea loc pe 25 septembrie.