MENIU

Omul care a fost mâna dreaptă a lui Coldea, dezvăluiri bombă! Cum erau manevrate dosarele la vila T14: Acești oameni trebuie să răspundă pentru faptele lor

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir/Arhivă foto

Omul care a fost mana dreapta a lui Florian Coldea face dezvăluiri bombă despre acesta. Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a vorbit despre cum este de fapt Florian Coldea și despre cum manevra dosare la întâlnirile pe care le avea în vila T14 a SRI. 

Jurnalist: Florian Coldea a locuit in vila T14 alaturi de familie? Ce inseamna acaest lucru? SRI a decontat cheltuielile, apa?

Daniel Dragomir: Este o evidenta. Il cunoaste absolut toata lumea din Serviciu. Existau intalniri, sedinte operative si tot felul de lucruri care se intamplau in weekend-uri la T14. SIdl coldea se trezea - erau intalniri la pranz, va dau un exemplu direct si personal - dupa somnicul de la pranz - ca dl Coldea dormea la pranz, avea perioada de somnic - asa se intampla cu oamenii cu butoanele, iesea adormit tot. E stresant sa te ocupi chiar de toate problemele politice ale tarii si ... facea diferite discutii cu oamenii din anturaj. Acolo locuia intreaga sa familie. E la un moment dat datoria Serviciului sa raspunda cine a platit pentru toate utilitatile, mancarica, protocolul, rufele spalate, oamenii care erau platiti acolo, menajerele.

Realitatea PLUS a descins în bârlogul generalului negru. Coldea, gard în gard cu o vilă de protocol a SRI

Aceste ilegalitati comise in perioada in care a condus operativ serviciul nu pot sa treaca pur si simplu asa: o comisie, pune niste intrebari, discutam putin si vedem ce se intampla. Acesti oameni trebuie sa raspunda pentru faptele pe care le a comis. 

Stan Mustață, victima Statului Paralel: Cum a fost executat judecătorul care nu a cedat în fața lui Coldea