MENIU

Șoferul care a accidentat cu maşina un poliţist, pe plaja din Mamaia, arestat preventiv

Bărbatul care a accidentat un poliţist, ce îi ceruse să scoată maşina de pe plaja din Mamaia, a fost arestat preventiv, duminică, de Judecătoria Constanţa. Astfel, judecătorii constănţeni au admis propunerea formulată de Parchetul Judecătoriei Constanţa privind arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Vladimir Florian Marin. Decizia instanţei nu este definitivă.

Bărbatul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa, după ce a fost reţinut, sâmbătă, pentru ultraj, fals privind identitatea, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului, informează Mediafax.

După accident, victima a acuzat dureri la coloană, motiv pentru care a mers la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale, dar nu a rămas internată. Polițistul se află în afara oricărui pericol.

Potrivit oamenilor legii, poliţistul agresat este agent şef principal în cadrul Poliţiei Municipale Constanţa.

Cazul poliţistului accidentat mortal, tras la indigo. Încă un poliţist a fost lovit cu maşina

 

Concret, în cursul dimineţii de sâmbătă, a fost primită o sesizare prin 112, la biroul Mamaia, prin care se semnala că pe plajă este un autoturism parcat. La faţa locului s-a deplasat o echipă mixtă, formată din poliţist şi jandarm. Cel care se afla lângă maşina parcată pe plajă a comunicat date nereale privind identitatea sa, iar în continuare agentul i-a solicitat bărbatului să scoată autoturismul de pe plajă, moment în care a realizat că discută cu un individ băut sau drogat.

Prin urmare, agentul s-a urcat la volan, iar individual în dreapta A scos maşina de pe plajă, a coborât lângă portiera din dreapta şi a solicitat actele. Individul s-a prefăcut că se uită în torpedo, a sărit a volan, a pornit maşina şi s-a pus în mişcare. Pentru a nu fi lovit, poliţistul s-a urcat pe scara de la portiere stângă faţă, s-a prins cu mâna dreaptă de stâlpul dintre uşi şi cu mâna stângă de portiere care era deschisă. După câţiva metri, la virajul a dreapta, poliţistul a sărit în picioare, fiind acroşat cu portiere în zona şodului şi la mâna dreapt, fără a suferi vătămări, însă acuză dureri a coloană, probabil de a impactul cu asfaltul.

Bărbatul a fugit imediat după incident, însă a fost prins de jandarm, până la ieşirea din Mamaia spre Năvodari, unde a reușit să-l blocheze în trafic şi l-a încătuşat. Acesta a fost dus la spital și, în urma recoltării probelor de sânge, s-a stabilit că avea o alcoolemie de doi la mie în sânge.