MENIU

Oferte city break Barcelona. Reduceri mari, azi, de la Vola.ro

Cei care vor să călătorească în Spania în următoarea perioadă au câteva oferte city break Barcelona de la Vola.ro. Iată ce reduceri sunt astăzi. 

Cea mai mare agenție online de turism, Vola.ro, anunță oferte atractive la vacanțe în Barcelona. Detalii găsiți - AICI. 

De exemplu, la Hotel SM Sant Antoni, un pachet pentru 2 nopți de cazare și bilete de avion incluse are o reducere de 25%. Mai multe detalii și oferte găsiți - AICI.

Hotelul se afla in apropiere de celebra Catedrala Sagrada Familia si de statia de metrou Monumental. Zona din jurul hotelului este caracterizata de ambianta placuta, datorita numeroaselor restaurante si magazine. La receptia deschisa non-stop, turistii pot inchiria masini ori achizitiona bilete la anumite muzee. Serviciul de internet prin wireless este oferit gratuit in tot hotelul. Acesta nu dispune de parcare proprie, dar ofera contra cost posibilitatea parcarii intr-o zona din apropiere. Personalul se poate ocupa, la cerere, de organizarea anumitor tururi de vizita a orasului.

Oferte city break Barcelona. Recomandările Vola.ro

Barcelona, destinatia-vedeta a Spaniei este un muzeu in aer liber in care domnesc fantezia si bunul gust. Barcelona este faimoasa datorita arhitecturii impresionante si indraznete a arhitectului Gaudi, fantastica in toate sensurile, dar si pentru atmosfera cosmopolita, plajele in care poti incerca sporturi nautice sau viata de noapte fara egal. Aceasta bijuterie scaldata de valurile Mediteranei a fost binecuvantata cu un potential geografic de invidiat, care combina armonios plaje cu apa cristaline dar si muntii majestuosi.

Intr-un city break poti explora de la porturile reamenajate pana la strazile medievale din cel mai bine pastrat cartier gotic din Europa si superbele edificii moderniste din Eixample. Apogeul frumusetii sale este atins de muzeele orasului, de minunatiile arhitecturale, de plajele animate si de pietele bogate. Peisajele pitoresti si arhitectura unica si fantastica a maestrului Gaudi, precum si galeriile de arta ce expun opere de Picasso, Miro si Tapies sunt doar cateva motive pentru care trebuie sa mergi intr-un city break la Barcelona.

Oferte city break Barcelona Vola.ro. Ce nu trebuie să ratezi

In sejurul tau din Barcelona, ai sa strabati cel putin de doua-trei ori aceasta frumoasa artera pietonala care taie orasul vechi, incepand de la Placa de Catalunya (piata centrala) si pana la pana la statuia lui Cristofor Columb, pe malul marii. Pe acest faimos bulevard se intampla mereu ceva care o sa-ti atraga atentia: fie ca este vorba de artistii stradali, de statuile vii sau de barurile si terase care impanzesc zona.

Daca iti petreci vacanta intr-o perioada calduroasa, nu uita sa-ti iei costumul de baie si o harta cu zona Barceloneta, unde te poti intinde la soare, direct pe nisipul fierbinte. Nu e cea mai frumoasa plaja din Spania, dar are farmecul ei aparte. Cei mai dezinhibati pot sa renunte la costum daca merg putin mai incolo, pana la MarBella, cunoscuta drept plaja a nudistilor, care are avantajul de a fi mai putin aglomerata.