MENIU

Oferta Vola.ro. Bilete de avion de la 10 euro spre marile capitale europene

Cea mai mare platformă online de rezervarea vacanțelor și pentru vânzarea biletelor de avion, Vola.ro, are în această o ofertă atractivă la bilete de avion spre capitalele europene. 

Întreaga listă de reduceri bilete de avion Vola.ro o găsiți LA ACEST LINK

Cei care vor să călătorească la Roma în următoarea perioadă au pe Vola.ro o ofertă atractivă la bilete de avion. Prețul unui tichet pornește de la 10 euro. Mai multe detalii găsiți - AICI

Roma, supranumita si Orasul Etern, este capitala si cel mai mare oras din Italia. Capitala Italiei si a provinciei Lazio este faimoasa din istoria Imperiului Roman pentru unii, din filmul La Dolce Vita pentru altii. Roma este resedinta Vaticanului si se intinde pe cele sapte celebre coline. Roma a fost de-a lungul mileniilor un centru al puterii, culturii si religiei, leaganul uneia dintre cele mai importante civilizatii de pe planeta.

Și biletele de avion spre Londra pornesc de la 10 euro. Mai multe detalii găsiți - AICI

Fiind capitala si cel mai mare oras din Regatele Unite si Anglia, Londra este de asemenea cel mai mare oras din Europa de Vest. Populatia oficiala a Londrei este de 8 milioane de locuitori desi, daca iei in considerare si zona metropolitana, populatia se apropie de 14 milioane de locuitori. Considerata unul din cele doua orase globale ce “conduc lumea”, Londra ramane o capitala internationala a culturii, muzicii, educatiei, modei, politicii, finantelor si comertului.

Dacă vreți să călătoriți în capitala dragostei, la Paris, biletele pornesc de la 31 de euro, cam cât costă un bilet de tren de la București la Iași. Mai multe detalii găsiți - AICI. 

Parisul, capitala cosmopolita a Frantei, are 2.2 milioane de locuitori (plus inca 12 milioane in zona metropolitana) si este cea mai populara destinatie turistica din lume, cu 45 de milioane de turisti anual. Parisul se afla in nordul Frantei, pe Sena, si este considerat cel mai romantic si frumos oras din lume.

Supranumit si „Orasul Luminilor” sau „Capitala Modei”, Parisul este patria celor mai rafinati designeri si a celor mai bune produse cosmetice: Chanel No.5, Christian Dior, Yves Saint-Laurent, Guerlain, Lancôme, L'Oréal, Clarins si multe altele. O mare parte din oras, impreuna cu Sena au fost declarate de catre UNESCO patrimoniu mondial.