MENIU

Oferta unei grădini zoologice pentru cei trădați în dragoste: Botezi un gândac cu numele fostei iubiri, îl dai de mâncare unei reptile, apoi trimiți toată scena persoanei vizate

Întrucât Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, Grădina Zoologică din San Antonio, SUA, s-a gândit să ofere o experiență inedită celor trădați în dragoste.

Pentru modica sumă de 10 dolari, grădina zoologică se oferă să numească un gândac după persoana care a lăsat răni în sufletul îndrăgostitului. Apoi, într-o ceremonie demnă de o purificare sentimentală, gândacul va fi oferit unei reptile care se va delecta pe îndelete cu insecta respectivă.  

La cerere, fostei iubiri i se poate trimite și o cartelă digitală prin care este informată despre gândacul devorat, care purta numele său.

Cei care finanțează această scenă o fac în scop caritabil: Banii se vor duce în acțiuni de ajutoare a animalelor de la grădina zoologică din Texas. Donatorii vor primi un card digital de Ziua Îndrăgostiților prin care se recunoaște sprijinul acordat strângerii de fonduri.

Site-ul web al grădinii zoologice încrearcă să atragă participanții cu următorul mesaj: „Grădina Zoologică din San Antonio găzduiește strângerea de fonduri „Cry Me a Cockroach”, unde fondurile sprijină viziunea grădinii zoologice de a asigura un viitor pentru fauna sălbatică din Texas și din întreaga lume!”

Extra oferte pentru cei trădați în dragoste

Pe lângă oferta standard, grădina zoologică s-a gândit să pluseze cu extra oferte pentru cei care sunt prea oripilați la vederea unui gândac. Pentru aceștia, organizatorii acțiunii oferă o legumă, pe care participantul să o numească după fosta iubire. Prețul este bineînțeles mai mic, de numai 5 dolari.

În schimb, pentru cei cărora fosta iubire a lăsat urme adânci, organizatorii oferă un șobolan, pentru suma de 25 de dolari.

„Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, alăturați-vă distracției donând pentru a numi simbolic un gândac, un rozător sau o legumă după cineva care nu mai este atât de special!”, este sloganul cu care grădina zoologică încearcă să atragă cât mai mulți participanți.

Anul trecut, cele mai populare nume au fost Jacob și Sarah.

Oferta însă nu se oprește aici. Dacă niciuna dintre oțiunile mai sus menționate nu au convins, oficialii grădinii zoologice oferă opțiunea de upgrade la 150 dolari. Sloganul pentru această ofertă este: „Fostul tău partener, șef sau bestie a făcut cu adevărat 2022 dificil? Măriți-vă donația la opțiunea noastră personalizată și vom crea un mesaj video individualizat cu gândacul, rozătoarea sau legumele alese de dvs. Le vom da de mâncare unuia dintre animalele noastre, și apoi trimiteți scena cuiva care nu mai este atât de special.”