MENIU

Oferta Bonprix.ro la haine de vară

Bonprix.ro vine cu câteva oferte interesante la hainele de vară. Iată ce se poartă în zilele călduroase din 2016. 

Întreaga listă de reduceri la haine de vară de la Bonprix.ro o găsiți LA ACEST LINK. 

O fustă mini super sexy, realizată dintr-un material stabil tip Scuba, cu imprimeu floral elegant. Model city-şic din actuala colecţie Bodyflirt cu o lungime de cca. 59 cm la măr. 36/38. Material superior: 5% elastan, 95% poliester. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

O fustă mini super dulce, numai bună pentru vacanţa la mare. Model prevăzut cu bată elastică cu şnur de legare în talie şi cu o lungime totală de cca. 52 cm la măr. 42. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Un model șic care nu are voie să lipseasca din nicio garderobă, marca Rainbow! Imprimeu deosebit și o lungime de cca. 54 cm la măr. 36/38. Material superior: 95% vâscoză, 5% elastan. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Bluză trendy cu o croială foarte confortabilă, disponibilă pe culoare uni sau cu print deosebit. Model lejer cu inseraţie decorativă din material plasă, stil Mesh în faţă, mâneci lungi şi poala mai lungă şi dreaptă la spate. Bluza poate fi spălată la maşină şi are o lungime de cca. 64 cm la măr. 36/38. Material superior: 5% elastan, 95% vâscoză; Completare: 100% poliester. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Tricou frumos, realizat dintr-un material fin şi foarte plăcut la purtare. Cu print-uri diferite, mari, în faţă și decolteu rotund larg. Lungimea la măr. 36/38 este de cca. 68 cm. Material superior: 100% bumbac. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

O rochie de vară - minunată, cu un motiv frumos floral și dantelă la nivelul mânecilor, la guler și la decolteu. Cu fermoar de închidere la spate. Lungimea corespunzătoare măr. 38 este de cca. 90 cm. Material superior: 100% bumbac. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Un model one shoulder modern și un croi cu o lungime de cca. 90 cm la măr. 36/38. Material superior: 5% elastan, 95% poliester. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Imprimeu frumos cu aspect romantic şi motiv decorativ cu flamingo şi paspoal elegant pe margini. Lungime de cca. 70 cm la măr. 36/38. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.