MENIU

Obsedată să arate ca Kim Kardashian, a avut un șoc după ultima operație estetică

Jennifer Pamplona
<p>Jennifer Pamplona</p>
<p>Jennifer Pamplona</p>
Jennifer Pamplona
<p>Jennifer Pamplona</p>
<p>Jennifer Pamplona</p>
Bianca Andreescu

O tânără de 27 de ani care este obsedată să ajungă la un aspect fizic asemănător lui Kim Kardashian a trecut printr-o experiență cumplită după ultima intervenție chirirgicală la buze.

O tânără dependentă de chirurgia plastică a cheltuit mai mult de 500.000 de dolari pentru a arăta exact ca vedeta TV Kim Kardashian.

După ultimele intervenții chirurgicale, Jennifer Pamplona și-a schimbat puțin percepția asupra riscurilor pe care le presupune transformarea medicală și a răbufnit împotriva unei proceduri denumite fish-lips sau „buze de pește".

În ciuda faptului că are peste 20 de proceduri cosmetice pentru a arăta  ca vedeta TV, Jennifer Pamplona din Los Angeles spune acum că se ferește să mai ajungă sub cuțitul medicilor.

După ce și-a inserat în buze trei milimetri de umplutură luna trecută, Jennifer susține că a trecut printr-o experiență dramatică după ce a părăsit clinica.

Femeia a avut o reacție puternică la procedură: buzele îi erau foarte dureroase și nu a reușit să oprească sângerarea.

Doar două zile mai târziu, Jennifer s-a întors la spital pentru a-i fi îndepărtată botulina (botox) pe care plătise suma de 3000 de dolari și a declarat acum că va evita operația în viitor.

"Am stat două zile ascunsă în casă, cu o eșarfă care să îmi ascundă fața", a povestit tânăra din Los Angeles.

Mai multe în GALERIA FOTO de mai sus

Mai multe articole despre:
Kim Kardashian