MENIU

Obişnuieşti să îţi ţii telefonul în buzunar? Iată de ce nu e bine

Mulţi dintre noi din comoditate îşi ţin telefonul în buzunar, însă medicii avertizează că este periculos pentru sănătate.

Doctorul Devra Davis a studiat efectele radiaţiilor emise de telefoanele mobile şi nu are deloc veşti bune.

Medicul mai spune că radiaţiilede tipul celor emise de mobil sunt folosite în medicină pentru a trata cancerul de ficat, pentru a detecta cancerul. Radiaţiile descompun bariera hemato-encefalică, care ajută creierul împotriva substanţelor străine care l-ar putea răni.
De asemenea, ADN este în pericol, afectează fertilitatea masculină și schimbă metabolismul creierului, notează The Sun.

Doctor Devra a vorbit și de un caz particular: o tânără a dezvoltat tumori mamare, după ce, timp de mai multe luni, a ţinuttelefonul în sutien.

Recomandarea ar fi a acest dispozitiv să stea la 1,5 cm distanță de corp, pentru ca nivelul de radiații care te afectează să fie foarte scăzut. Un alt mod de a folosi telefonul mobil în siguranță este să îl păstrezi într-o husă protectoare.

Nu îți ține telefonul aproape de pat sau sub pernă. Atunci când este deschis, chiar dacă nu îl folosești, trimite un semnal interminent prin care încearcă să se conecteze la un turn de telecomunicații, astfel că expunerea la unde periculoase încă are loc.

Mai multe articole despre:
radiaţii telefon mobil buzunar