MENIU

Oana Lis se pregătește să devină văduvă. „Pentru bătrânețe trebuie să ai un plan, nu te poti baza pe copii, rude ci pe bani”

Oana Lis se pregătește să devină văduvă

Oana Lis se pregătește să devină văduvă. Soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, și-a deja făcut planul pentru bătrânețe și le recomandă tuturor să trateze acest lucru cu seriozitate. Oana a rămas unicul sprijin pentru Viorel Lis care se confruntă cu grave probleme de sănătate. 

Fostul edil al Capitalei a fost diagnosticat cu mai multe afecțiuni cronice. Lis nu se mai poate deplasa și suferă printre altele de diabet, boală ce îi afectează vederea. Recent, soția sa a dat de înțeles că cei doi copii ai lui Viorel și-au dat uitării tatăl și l-au lăsat în grija ei.

„Pentru batranete trebuie sa ai un plan nu te poti baza pe copii, rude ci pe bani. daca ai bani poti plati pe cineva, nu toata lumea are o Oana Lis. Fata lui este in America, baiatul lui e cu copilul sau. Probabil a fost confortabil sa lase pe mine, au vazut ca am luat aceasta responsabilitate si atunci e mai usor asa”, a dezvăluit Oana în cadrul unui podcast pe YouTube.

Oana Lis s-a pregătit și ea deja pentru văduvie și spune că vrea să se retragă la bătrânețe într-o casă alături de prietenele sale. Între timp pentru a-și ajuta soțul, ea a ajuns să vândă obiecte din casă.

„Planul meu de bătrânețe este ca împreună cu prietenele mele apropiate să ne cumpărăm o casă și să ne gospodărim singure, am un plan, pentru că mă liniștește pe mine psihic să știu că nu sunt singură. Apoi, un om cred că are dreptul să moară la el acasă”, a mai spus Oana Lis.

Suma colosală cerută de Clejani pentru 50 de minute de cântare

Mai multe articole despre:
oana lis viorel lis batranete plan batranete