MENIU

Oamenii Statului Paralel, prezenți la Ambasada Germaniei. Rețeaua București-Berlin-Albania

Oamenii Statului Paralel, prezenți la Ambasada Germaniei. Rețeaua București-Berlin-Albania

Oamenii Statului Paralel sunt de ani de zile în toate punctele cheie, dar și în cercurile de la nivel înalt! Unul dintre aceștia a fost prezent chiar la recepția organizată de ambasada Germaniei la București! La mijloc este vorba despre afaceri de milioane bazate pe consultanță, din țara și străinătate. Legăturile acestora ajung până la Edi Rama și Florian Coldea. 

Statul Paralel a poziționat oameni în toate domeniile cheie pentru a avea control total! Odată cu dosarul generalilor de la DNA, ies la iveală oameni influenți și firme paravan ce făceau parte din sistem! Un exemplu este și firma de consultanță DW Communications Services și compania geamănă Higgins, care aparțin unui om de afaceri influent și controversat, pe nume Daniel Walter.

Potrivit unor surse, omul de afaceri german este apropiat de fostul premier Victor Ponta, cu care ar derula mai multe afaceri. Daniel Walter a locuit în România, iar conform unor surse, are o relație apropiată cu Edi Rama și Florian Coldea!

De firma de consultanță din România se ocupă Alexandru Constantin Radan, licențiat la Academia Națională de Informații, unde profesor a fost Florian Coldea, și cu o experiență în multinaționale de peste 15 ani.

REALITATEA PLUS a prezentat în exclusivitatea că omul de legătură al Statului Paralel a fost prezent la recepția organizată de Ambasada Germaniei la București. La acest eveniment au fost prezenți diplomați, miniștri și personalități importante!

Mai multe articole despre:
oamenii statului paralel