MENIU

Oamenii de afaceri reținuți alături de primarul Stavarache, patroni de firme media

Oamenii de afaceri reținuți alături de primarul Stavarache, patroni de firme media

Liviu Cenușă și Liviu Goian, reținuți de DNA alături de primarul municipiului Bacău, sunt oameni de afaceri care dețin și firme media.

Suceveanul Liviu Cenușă este proprietarul cotidianului Ziarul de Bacău, iar Liviu Goian este acționarul principal al unei firme de construcții, al postului de televiziune TV1 Bacău, precum și președinte al echipei de fotbal SC Bacău. Cei doi sunt acuzați de complicitate la luare de mită, potrivit agerpres.ro.

Liviu Goian a mai fost anchetat în urmă cu mai mulți ani după ce doi angajați ai firmei sale au fost striviți de un mal de pământ în timp ce lucrau la un canal pe un șantier de construcții din apropierea Bacăului. Goian nu a fost găsit vinovat în respectivul caz.

Municipiul Bacău mai are în prezent doar un viceprimar, Vasile Tescaru, ca urmare a demisiei anunțate în urmă cu o lună de către celălalt adjunct al primarului, Mihai Șuștac. Acesta își motivase decizia prin existența unor probleme personale dar în administrația municipiului se vorbește despre o retragere ca urmare a faptului că la revenirea sa din concediu ar fi găsit documente semnate cu numele său de alte persoane, deocamdată nedezvăluite public.

Mai multe articole despre:
media firmă reţinut patron Romeo Stavarache