MENIU

Vânzătoare din Constanţa, înjunghiată mortal. Suspectul a fost prins. Cine este bărbatul

O vânzătoare de la un chioşc din Constanţa a fost înjunghiată mortal, vineri noapte
<p>V&acirc;nzătoare &icirc;njunghiată</p>

O vânzătoare de la un chioşc din Constanţa a fost înjunghiată, vineri noapte, în timp ce se afla la serviciu. Femeia a decedat la spital. Primele date ale anchetei arată că incidentul are legătură cu un posibil jaf. Suspectul a fost prins de poliție sâmbătă seara, la Sibiu, şi a fost reţinut.

UPDATE: Suspectul în cazul uciderii vânzătoarei din Constanţa a fost prins, sâmbătă seara, la Sibiu, informează Mediafax. Acesta a fost transportat la Constanţa, unde urmează să fie cercetat. Agresorul a fost văzut de un martor, care le-a spus poliţiştilor că agresorul are în jur de 30 de ani şi aproximativ 1,80 metri înălţime.

Incidentul a avut loc la un chioşc dintr-o staţie de autobuz din zona Delfinariu. Vânzătoarea, în vârstă de 33 de ani, a fost atacată cu un cuţit.

Medicii au declarat că femeia avea multiple plăgi la nivelul toracelui şi a fost tansportată la spital. Deşi cadrele medicale au încercat timp de mai multe ore să-i salveze viaţa, în cursul dimineţii de sâmbătă victima a decedat.

Martorii din zonă spun că autorul tentativei de omor ar putea fi un tânăr neras, tras la faţă, păr scurt, înalt cam de 1.76, îmbrăcat cu o jachetă neagră. Alţii spun că erau doi bărbaţi.

Poliţia din Constanţa a declanşat o anchetă. 

Mai multe articole despre:
Constanţa vânzătoare înjunghiată