MENIU

O turistă a fost salvată cu elicopterul din Munții Ciucaș, după ce s-a accidentat la picior. Val de reacții în mediul online

O turistă a fost salvată cu elicopterul din Munții Ciucaș, după ce s-a accidentat la picior/ Foto: Salvamon Prahova

Salvamontiștii prahoveni au fost solicitați să intervină, duminică, după ce o turistă s-a accidentat în timp ce se afla pe un traseu din Muncii Ciucaș. Pentru transportul turistei la spital a fost necesară intervenția unui elicopter SMURD.

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină după ce o turistă s-a accidentat la picior în timp ce se afla pe un traseu montan în din Munții Ciucaș.

„Turistă cu fractură de maleolă membru inferior drept, evacuată din Munții Ciucaș cu elicopterul pe care l-am solicitat de la POA Brașov. Mulțumim echipajului aero”, a anunțat Salvamont Prahova, care a postat, pe Facebook, imagini din timpul operațiunii de salvare.

„Adidașii de oraș nu protejează glezna și au talpă complet inadecvată traseelor în afara asfaltului. O simplă călcătură strâmbă sau alunecare se transformă foarte ușor în ceea ce vedem la celălalt picior”, a fost reacția unui internaut, care a vizionat imaginile postate de Salvamont Prahova.