MENIU

O tornadă a făcut prăpăd în Cluj. Copaci doborâți și acoperiș smuls de vânt - VIDEO

Sursa foto: stiridecluj.ro

Au apărut noi imagini cu tornada care a lovit Clujul. Pe filmare este surprins momentul în care vijelia puternică face ravagii într-un cartier din oraș. 

Vântul extrem de puternic a pus la pământ mai mulți copaci, a dărâmat un biciclist care se afla la semafor si a smuls țiglele unui acoperiș. Cea care filma scenele sustine că abia a mai putut ține telefonul în mână din cauza rafalelor puternice de vânt.

„Furtuna din data de 23, in capăt pe Calea Dorobanților. În capăt la semafor biciclist căzut jos, țiglele unui acoperiș zburând, plus haine și multe alte lucruri. Iarasi mai zburau materiale de construcție. In balconul propriu or căzut ghivecele cu flori... iar eu abia reușeam să țin telefonul în mână...“, a povestit cea care filma scenele, pentru stiridecluj.ro.

Fenomenele meteo extreme sunt tot mai dese, iar alertele de vreme rea se întețesc. Marți seara, prin sistemul Ro-Alert a fost emisă o avertizare de vreme extremă pentru Cluj, iar în unele părți ale orașului vântul extrem de puternic a făcut ravagii.

VEZI VIDEO AICI!

Mai multe articole despre:
tornada cluj