MENIU

O tânără mamă a sfârșit în urma unui accident rutier cumplit pe „Drumul morții”, lângă Alexandria. Soțul femeii, pompier, a leșinat când și-a găsit soția desfigurată

Astăzi, județul Teleorman a fost zguduit de două accidente grave, care au avut loc aproape simultan. Unul dintre ele s-a petrecut pe drumul Alexandria-Turnu, iar celălalt pe Alexandria-București, pe E70, la Vitănești. 

Bilanțul este tragic: cel puțin cinci persoane au fost rănite și o femeie a murit pe loc în urma impactului nimicitor. Mașinile implicate, o Skoda și un Duster, au fost complet distruse în urma coliziunii frontale.

O tragedie de nedescris: Pompierul care și-a pierdut soția într-un accident teribil

Accidentul de pe E70 a devenit o tragedie personală pentru un pompier din Alexandria. Soția sa, Gabriela, aflată la volanul unei Skoda, a murit pe loc după ce s-a izbit frontal de un Duster. Gabriela, mamă și soție devotată, lucra la Apele Române și era descrisă de apropiați drept o femeie modestă și plină de bun simț. Doar cu două zile înainte, familia sărbătorise aniversarea de 14 ani a fiicei lor.

Alarmantul apel la 112 a fost inițial unul obișnuit pentru pompierii din Alexandria, anunțând un accident grav pe E70, un segment de drum supranumit "drumul morții" din cauza numărului ridicat de tragedii rutiere. Când echipa de intervenție a ajuns la fața locului, colegii lui Dan, pompierul îndurerat, au trăit un coșmar: victima din mașina distrusă era chiar soția acestuia, Gabriela. Șocul a fost devastator pentru Dan, care a salvat zeci de vieți de-a lungul carierei sale, dar nu a putut să o salveze pe cea a persoanei iubite.

       Accident rutier mortal pe E 70 lângă Alexandria / Sursa foto - Teleorman News.ro

Durerea unui soț și tată: „Nu a putut să o salveze pe mama copilului său”

Când Dan a realizat că femeia desfigurată și fără viață în urma impactului era chiar soția sa, a fost copleșit de durere și i s-a făcut rău. A fost nevoie de intervenția echipajului medical pentru a-l transporta de urgență la spital, fiind complet devastat de pierderea ireparabilă.

În paralel cu acest accident, un altul a avut loc pe drumul Alexandria-Turnu, soldat cu mai mulți răniți. Autoritățile au intervenit de urgență la ambele locuri, însă amploarea tragediei a fost deosebit de mare, în special pe E70, unde viața unei familii a fost schimbată pentru totdeauna.

                       Accident devastator în Teleorman / Sursa foto - Facebook

Mesaj de condoleanțe

Pompierii din Alexandria și întreaga comunitate sunt în doliu. Gabriela era descrisă de apropiați ca o femeie iubitoare, iar familia ei trece acum printr-un coșmar. „Dumnezeu să o ierte! Drum lin către îngeri și multă putere familiei!” – sunt mesajele de condoleanțe care au curs după tragedie.