MENIU

O tânără din Iaşi a încercat să ascundă uciderea unui pieton. Descoperirea ŞOC a poliţiştilor

O tânără din Iaşi a încercat să ascundă uciderea unui pieton. Descoperirea ŞOC a poliţiştilor

După trei luni de la momentul în care a ucis un pieton într-un accident rutier, tânăra a sperat că nu se va mai ajunge niciodată la numele ei. În loc să sune la Poliţie şi la Ambulanţă să salveze viaţa pietonului, aceasta a fugit de la locul accidentului după care i-a determinat pe martori să spună minciuni. În urmă cu câteva zile, procurorii au reuşit să refacă filmul accidentului şi au cerut arestarea şoferiţei.

Tânăra nu a crezut niciodată că ar putea ajunge într-o asemenea situaţie. A comis un grav accident ce circulaţie, s-a speriat foarte tare şi în loc să anunţe Poliţia a fugit de acolo. În momentul în care a auzit că poliţiştii cercetează accidentul şi ar putea ajunge la inculparea ei în dosar a făcut o grozăvie şi mai mare: a încercat să determine martorii să dea declaraţii mincinoase împotriva ei.

În acest context, la finalul săptămânii trecute, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hîrlău au cerut emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele Alexandrei Oana Orozeanu. Pe dată de 5 mai 2017, la finalul săptămânii trecute, magistraţii de la Judecătoria Hîrlău au decis emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele tinerei pentru o perioada de 30 de zile. Când a aflat decizia, tânăra a contestat-o. Ieri a fost adusă în faţă judecătorilor de la Tribunalul Iaşi pentru a fi judecată contestaţia formulată.

Alexandra Ozoreanu este acuzată de: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi instigare la mărturie mincinoasă. Tânăra a primit vestea că ar putea ajunge în spatele gratiilor într-o perioadă în care credea că totul este rezolvat şi că a scăpat basma curată. Nu s-a gândit nicio secundă că martorii pe care îi îndemnă să declarare minciuni vor spune o altă poveste la audieri. Accidentul pe care încerca să-l ascundă s-a petrecut pe dată de 14 februarie 2017. Chiar dacă nu au avut indicii exacte din prima, uşor, uşor, anchetatorii au reuşit să afle cine este autorul, scrie bzi.ro.

Mai multe articole despre:
accident Iaşi şofer