MENIU

O tânără de 20 de ani și fiica sa de 3 ani, date DISPĂRUTE la Cluj. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea celor două

O tânără de 20 de ani și fiica sa de 3 ani, date DISPĂRUTE la Cluj. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea celor două

Alertă la Cluj! O tânără de 20 de ani şi fiica ei de doar 3 ani au fost date dispărute, marţi, 15 octombrie, în Cluj-Napoca, după ce au plecat de acasă și nu au mai revenit. Poliția cere ajutorul populației pentru a le găsi.

Poliția Cluj-Napoca face un apel public pentru găsirea unei tinere de 20 de ani, RUS SIMINA LAURA, care a dispărut împreună cu fiica sa, o fetiță de 3 ani și 7 luni.

Minorii pierduți de bonă sunt copiii unui cunoscut milionar din România. Părinții se află "în război" pentru custodia micuților

Conform informațiilor oficiale, cele două au părăsit locuința lor din Cluj-Napoca în cursul dimineții, în jurul orei 11:00, și nu s-au mai întors.

Semnalmentele tinerei:

Înălțime: aproximativ 1,70 m

Greutate: 60 kg

Culoarea părului: roșcat

Culoarea ochilor: căprui

Îmbrăcăminte la momentul plecării: colanți albaștri și maieu colorat

Oamenii legii solicită acum sprijinul populației pentru obținerea oricăror informații care pot duce la găsirea celor două.

"Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112", anunţă Poliția Cluj. 

Alertă dispariție! O tânără de 18 ani a dispărut din fața blocului. Mama este disperată: „Vă rog cu disperare de mamă”