MENIU

O tânără de 18 ani, care are un copil, s-a sinucis după ce a fost abuzată sexual timp de 4 ani de tatăl ei. Bărbatul a fost arestat

Un bărbat din județul Prahova, acuzat că și-a abuzat sexual fiica vitregă timp de patru ani, a fost arestat preventiv miercuri seară, în urma unei decizii a Judecătoriei Ploiești. Tânăra, în vârstă de 18 ani, s-a sinucis recent, lăsând în urmă un copil de doar un an și trei luni, pe care îl avea cu presupusul abuzator, conform informațiilor oferite de anchetatori.

Detalii șocante ale anchetei

Alexandru Constantin Gogan, în vârstă de 37 de ani, este suspectat că, începând cu anul 2020, când fata avea doar 14 ani, a întreținut relații sexuale cu ea. În fața instanței, Gogan a fost reprezentat de un avocat din oficiu, iar decizia de arestare preventivă poate fi contestată.

Potrivit surselor judiciare, tânăra de 18 ani, care a fost găsită spânzurată în noaptea de luni spre marți, fusese adoptată de bărbatul care acum este acuzat de abuz. Anchetatorii au descoperit că, de la vârsta de 14 ani, aceasta a fost abuzată sexual de tatăl său vitreg, iar abuzurile au dus la nașterea unui băiețel, care are acum un an și trei luni.

Se pare că Gogan a fost cel care a descoperit trupul neînsuflețit al tinerei și a alertat autoritățile. În declarațiile sale, bărbatul a menționat că tânăra avea conversații telefonice frecvente cu un bărbat dintr-un alt județ, iar în seara sinuciderii ar fi auzit-o certându-se cu acesta.

În urma sinuciderii, polițiștii au demarat o anchetă care a scos la iveală abuzurile comise de bărbat pe parcursul a patru ani. Gogan a fost reținut inițial pentru act sexual cu un minor, iar acum se află în arest preventiv, fiind cercetat pentru faptele sale grave.