MENIU

O şansă la o viaţă mai bună. Acest băieţel a fost operat pe creier şi a rămas în scaun cu rotile

<p>O şansă la o viaţă mai bună. Acest băieţel a fost operat pe creier şi a rămas &icirc;n scaun cu rotile</p>

Un copil de opt ani din Dolj a fost operat de două ori pe creier şi a rămas în scaun cu rotile. În ciuda condiţiei sale, băieţelul face eforturi mari să ajungă la şcoală. Micuţul Dragoş mai are însă nevoie de o operaţie în Bucureşti, dar părinţii lui nu pot suporta toate costurile. De aceea el are nevoie de sprijinul nostru, haideţi să-l ajutăm pe Dragoş să meargă din nou.

Dragoş locuieşte cu părinţii şi cei cinci fraţi în satul Comănicea din Dolj. La 4 ani a fost diagnosticat cu hidrocefalie şi tumoare la creierul mic şi a avut nevoie de două operaţii. Pentru a-i putea salva viaţa medicii i-au dat citostatice, iar din aceasta cauză timp de un an nici măcar nu a mai putut să vorbească. A reuşit să-şi revină parţial la o clinică din Ungaria, iar acum el este cel care îşi incurajeaza familia.

Deşi este ţintuit în scuan cu rotile, Dragoş merge zilnic un kilometru până la şcoală pentru că îşi doreşte foarte mult să înveţe.

Dragoş va ajunge duminică în Bucuresti pentru a fi din nou operat, însă mama sa nu ştie cum o sa se descurce cu banii. Două luni trebuie să stea Dragoş în Capitala la recuperare.

Cei care vor să îl ajute pe Dragoş să poată merge din nou pot face donaţii în contul:

Numele: Aniana Condescu

Cont: BCR - RO95RNCB0746119449060001