MENIU

O româncă, vedetă pe o platformă online pentru adulți, a fost luată în vizor de autoritățile italiene. Ce acuzații i se aduc

O româncă, vedetă pe o platformă online pentru adulți, a fost luată în vizor de autoritățile italiene

O româncă, vedetă pe o platformă online pentru adulți, este acuzată că a făcut evaziune fiscală în Italia. Tânăra a fost prinsă de Garda Financiară cu 1,5 milioane de euro, bani nedeclarați statului italian. Femeia s-a ales acum cu dosar penal și riscă să aibă toată averea blocată după ce a declarat cu mult mai puțin din câștigurile sale. 

Aceasta este Mădălina Filip, tânăra care a vrăjit mințile a milioane de bărbați din toată lumea. Românca a devenit faimoasă într-un timp foarte scurt pe platformele online pentru adulți și a înregistrat câștiguri uriașe. Acum este acuzată de evaziune fiscală de Garda Financiară din Italia. Aceasta ar fi obținut peste 1,5 milioane de euro.

Femeia a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce ar fi fost reclamată. Pe parcursul cercetărilor s-a descoperit că tânăra avea un nivel de trai neconform cu declarațiile fiscale depuse. Mergea în vacanțe scumpe des și conducea mașini de lux.

Suma de 1,5 milioane de euro provenea din abonamentele plătite de numeroșii ei fani, au stabilit anchetatorii. Cu toate acestea, creatoarea de conținut a declarat doar 50.000 de euro. Femeia s-a ales cu dosar penal la parchet pentru nedeclararea veniturilor din anul 2022. 

Cât câștigă lunar șeful vaccinării din pandemie, Valeriu Gheorghiță. Mirele anului se bucură de un salariu fabulos ca șef al spitalului SRI