MENIU

O româncă din Germania își caută disperată copilul dispărut în urmă cu 3 luni

Sursa foto: Twitter

O româncă din Germania a ajuns la limita disperării după ce fiul ei a dispărut în urmă cu 3 luni. De atunci, femeia îl caută zi și noapte și a ajuns până în Elveția, unde copilul a fost văzut pentru ultima oară însoțit de o tânără misterioasă, mai mică decât el. Femeia a cerut ajutorul jurnaliștilor de acolo și speră că își va găsi băiatul în vârstă de 21 de ani. 

Ea este Georgeta, iar inima ei a rămas împietrită din noaptea de 18 mai când fiul ei, Ștefan, a dispărut de acasă. De atunci, femeia îl caută disperată și speră că fiul ei încă este în viață.

Urmele lui Ștefan se opresc în parcarea din Felsberg, acolo unde începe o pădure și este locul unde unde mașina băiatului a fost văzută ultima oară. Georgeta le-a spus anchetatorilor că fiului ei îi place natura și îi place să se plimbe în pădure, însă cei care îl caută nu au găsit nicio urmă. Cu toate acestea, femeia nu a renunțat și l-a căutat cu telecabina, pe la cabane și la toate unitățile medicale din zonă.

Doi martori spun că l-au văzut pe Ștefan cu o tânără. Unul dintre aceștia susține că băiatul alerga către gara din Felsberg, iar o tânără cu părul negru îl urmărea la 3-4 metri distanță.

Mama lui Ștefan nu își poate explica nici până astăzi cine poate fi tânăra misterioasă cu care s-a întâlnit fiul ei după ce a plecat de acasă și speră că îl va găsi. Poliția germană nu a dorit să comenteze cele două povești ale martorilor, iar detaliile anchetei nu sunt încă publice. 

Mai multe articole despre:
copil disparut germania