MENIU

O româncă de 24 de ani şi-a deschis afacere la Londra şi vrea să facă PRIMUL MILION în 5 ani

Studenta speră să ajungă la un milion de lire sterline la 30 de ani

Bucureşteanca Irina Alionte a construit la Londra, după absolvirea unui master în Marea Britanie, afacerea Club Cardio, un concept care îmbină dansul şi sportul pentru a menţine forma fizică a participanţilor.

Irina Alionte a absolvit facultatea de marketing din cadrul ASE-ului Bucureşti şi a lucrat part-time în perioada studiilor în afacerea familiei de la Bucureşti, Shakespeare School, una dintre şcolile locale specializate în cursuri de limbă engleză.

A plecat în 2011 în Marea Britanie pentru a urma un program de masterat şi a deschis Club Cardio, imediat după absolvire, în incinta clubului de noapte din campusul universitar, unde la primul eveniment au participat peste 40 de studenţi, scrie Business Magazin.

"Club Cardio a fost o idee care mi-a venit în timpul şcolii când mi-am dat seama că lumea se simte intimidată să facă mişcare într-o sală cu lumini şi oglinzi puternice. Aşa că m-am gândit că în atmosfera unui club de noapte, lucrurile ar sta altfel, iar fetele se pot simţi ele însele. Aşa combinăm dansurile şi exerciţiile fizice cu distracţia, la o oră la care cluburile oricum stau nefolosite", spune Irina Alionte.

În prezent, tânăra operează conceptul Club Cardio în trei universităţi din Marea Britanie, urmând să ajungă la zece instituţii de învăţământ până la finele anului. Ea a organizat evenimente-pilot şi în cluburile din Londra pentru cel mai mare lanţ de astfel de localuri, Luminar Group, însă costul închirierii acestor spaţii nu îi permite momentan să îşi extindă afacerea. Alionte organizează în prezent circa zece evenimente lunar, din care câştigă 5.000 de lire sterline.

"La 30 de ani vreau să fac primul milion", mai spune tânăra de 25 de ani, la un an de la demararea afacerii. Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
Londra români Marea Britanie