MENIU

O româncă, dată dispărută la Roma. A lăsat un bilet cutremurător

O româncă plecată la muncă în Italia a fost dată dispărută în urmă cu câteva zile. Femei ar fi plecat de acasă în mod deliberat, însă nimeni nu ştie de ce şi unde s-a dus.

Bianca Andreea Gherghina are 36 de ani şi lucrează de mai mulţi ani ca ospătar, într-un restaurant din Roma. Zilele trecute, după ce şi-a dus fiica de trei ani la grădiniţă, românca a dispărut fără urmă.

A lăsat doar un bilet pentru partenerul ei de viaţă, Massimiliano, dar fără a-i explica gestul ei. "V-am iubit mereu, ai grijă de Chiara (fetiţa, n.red=)", a scris ea.

Cel care a anunţat dispariţia Biancăi a fost chiar iubitul ei, scrie gazetaromaneasca.com.

"Bianca a ieşit din casă ieri dimineaţă pentru a o însoţi pe micuţa noastră la grădiniţa din Fidene, unde locuim, cu ea avea telefonul mobil", a povestit Massimiliano.  "A lăsat acasă toate documentele şi cardul bancar. A luat la ea circa două sute de euro în numerar. Am găsit portofelul în cameră, înăuntru era un bilet de-al său. Bianca este o mamă grijulie şi nu s-a îndepărtat niciodată de noi", a adăugat el.

Totuşi, bărbatul a explicat că în ultima perioadă femeia avusese mai multe probleme la serviciu, din cauza unor neînţelegeri cu şeful ei.

"Recent am văzut-o cu adevărat încercată şi obosită. Lucra chiar şi 14 ore pe zi şi nu mai rezista", a spus Massimiliano.

Când a ieşit din casă, Bianca purta pantaloni şi geacă neagră şi o poşetă neagră. Cu o zi înainte îşi tunsese părul aproape la zero şi se vopsise roşcată. Oricine o vede este rugat să o contacteze pe cumnata ei, Valentina, la numărul 338.8270715.