MENIU

O româncă a devenit victima unui jaf armat în Italia: Doi bărbați i-au furat economiile din casă

O româncă a trăit momente de coșmar în Formia, Italia, după ce a devenit victima unui jaf armat. În noaptea de 31 august, doi bărbați înarmați au pătruns în locuința acesteia și, sub amenințarea armei, i-au furat toți banii pe care îi avea – suma de 800 de euro.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost agresată fizic și lăsată în stare de șoc, în timp ce tâlharii au reușit să fugă fără a lăsa urme evidente.

Conform informațiilor furnizate de autoritățile italiene, carabinierii s-au deplasat rapid la fața locului după ce au primit apelul de urgență de la victimă. Femeia a relatat că infractorii au intrat forțat în locuința ei, au amenințat-o cu o armă și au lovit-o, obligând-o să le predea cei 800 de euro pe care îi avea în casă. După ce au obținut banii, tâlharii au dispărut în grabă.

Carabinierii au pornit pe urmele hoților

Poliția italiană a demarat imediat o anchetă pentru a-i identifica pe autorii jafului. În acest sens, carabinierii au efectuat o examinare amănunțită a scenei infracțiunii, căutând indicii care ar putea conduce la prinderea vinovaților. De asemenea, autoritățile au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropiere, sperând să obțină informații utile despre traseul de fugă al infractorilor.

Zona din jurul locuinței a fost imediat împânzită de patrule ale carabinierilor, care au desfășurat controale riguroase în încercarea de a strânge dovezi și a-l prinde pe cei responsabili de acest atac violent. Ancheta continuă, iar autoritățile speră ca informațiile adunate să ducă la identificarea și arestarea celor doi atacatori cât mai curând posibil.