MENIU

O provocare periculoasă a pus pe jar internetul! Copiii sunt bătuți cu bestialitate doar pentru vizualizări

Foto: Mirror

Cea mai recentă provocare în rândul tinerilor a stârnit revoltă în mediul online prin cruzimea de care dau dovadă cei care decid să o accepte. Copiii vulnerabili sunt atrași în locuri izolate unde sunt agresați violent de alți copii. Aceste scene de violență brută sunt înregistrate și apoi distribuite pe platformele de socializare.

Într-un incident recent, o fată de 12 ani a fost înregistrată în timp ce era agresată și bătută de un grup de adolescenți.

În videoclipul respectiv, filmat în Liverpool, o fetiță, în vârstă de 12 ani, a fost ademenită într-un parc, unde, mai apoi, a fost atacată de un grup de adolescenți. Unul dintre ei a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil, scrie Mirror.

Fata a fost mai întâi târâtă pe jos, apoi lovită cu pumnul în față. În timp ce fata era agresată, alți adolescenți îl încurajează pe atacator.

”Nu pot să mă uit la videoclipuri. Sunt dezgustătoare. M-a șocat să văd așa ceva. Acești copii sunt sălbatici. Nu am văzut niciodată așa ceva. Cred că partea cea mai șocantă a fost modul în care băieții care nici măcar nu o cunoșteau se alăturau. Erau băieți mai mari care o loveau în cap. A fost absolut josnic. Vreau să atrag atenția asupra acestui lucru pentru a încerca să mă asigur că părinții lor sunt conștienți de ceea ce au făcut. Iată cât de răi sunt acești copii”, a declarat mama fetei.

În prima parte a săptămânii, au circulat pe rețelele sociale mai multe videoclipuri în care o fată de 13 ani a fost agresată de un grup de adolescenți.

Filmările, realizate în jurul orei 20:00 pe data de 3 mai, prezintă cum victima a fost lovită cu pumnii și picioarele. Părinții adolescentei au dezvăluit că aceasta a suferit tăieturi și vânătăi severe în urma atacului și că au luat decizia de a se muta din zonă și de a o schimba de școală. Atacul a fost, de asemenea, înregistrat.