MENIU

O pisică se ascunde în mulțimea de bufnițe. Doar cei cu vedere super-umană pot să o găsească în 10 secunde

O pisică se ascunde în mulțimea de bufnițe

Un nou test vine să îți pună la încercare abilitățile vizuale și capacitatea de a observa în detaliu. Ești pregătit să te confrunți cu provocarea de a găsi pisica în doar 10 secunde? Doar cei cu vedere super-umană vor reuși să o identifice rapid. 

Felina buclucașă s-a camuflat remarcabil în grămada de bufnițe, atât prin coloritul său, asemănător cu cel al păsărilor, dar și prin mimarea gesturilor. 

Singurul detaliu care o trădează este acea parte a capului diferită de cea a companionilor săi: urechile. Dar poți să vezi acest detaliu?

În această imagine, ai ocazia unică de a-ți demonstra vederea super-umană, de a găsi pisica în doar 10 secunde. Ești pregătit să începi acest provocator test de perspicacitate? Începe cronometrul și descoperă cât de bine poți observa și identifica pisica agilă, găsind-o în cel mai scurt timp posibil.

Rezolvarea testului: 

Pisica vicleană se ascunde în partea dreaptă de sus. Dacă ai reușit să o găsești în 10 secunde, felicitări, vederea ta este remarcabilă iar simțul observației este uimitor.

Ilie Năstase a fost vecin cu Alain Delon. Cum era, de fapt, marele actor - dezvălurile tenismenului român la Realitatea Plus

Mai multe articole despre:
test perspicacitate test logica pisica