MENIU

O nouă MODĂ printre vedete: VIP-urile supărate își împart pumni în ring. Ce staruri au dat curs provocărilor

Box

O nouă modă ia amploare printre vedetele de la noi din țară. Cântăreți, sportivi sau tiktok-eri își dau întâlnire într-o competiție online de lupte în ring. Printre aceștia se numără și fostul fotbalist Giani Kiriță și cântărețul Whats Up. Prin acest mod ei vor să-și rezolve anumite dispute. Deși provocările par a fi mai degrabă glume, loviturile încasate de vedete nu par a fi deloc prietenești. Urmeaza informații care va pot afecta emoțional. 

Bătaia dintre Giani Kiriță și adversarul său, Andi Constantin, cunoscut pentru participarea la reality show-uri matrimoniale, a fost una extrem de violentă. Cei doi au ajuns în ring după ce s-au supărat unul pe altul, iar unul dintre ei a lansat provocarea.

În cușca MMA s-au luptat și tik-toker-ul Cipiraw și cântărețul Zanni. Cunoscutul influencer s-a arătat deranjat de faptul că adversarul său l-a înjurat pe scenă.

Și artistul What's Up a fost provocat de Exploit, un alt cântăreț, la o bataie în ring. Se pare că totul a început din momentul în care What's Up nu i-a mai răspuns acestuia la telefon. Atunci, a decis că singura cale de a rezolva mica neînțelegere este să îl cheme la luptă.