MENIU

O nouă țeapă marca Apple! Ce va trebui să-ți mai cumperi dacă vrei un nou MacBook

Deşi arată spectaculos şi este incredibil de uşor, noul MacBook Retinaanunţat aseară de Apple vine cu o mare problemă legată de conectivitate.

Odată cu apariţia ultrabook-urilor am reuşit să ne obişnuim destul de mult cu o lipsă acută a porturilor pe marginea noilor noastre sisteme portabile. În cazul noului MacBook Retina anunţat în urmă cu câteva ore, Apple duce însă la extrem această filozofie. Pe lângă un port stereo de 3,5 milimetri pentru căşti, micuţul nu are decât un singur port USB Type C reversibil.

În principiu, acesta din urmă ţine loc de orice, dar mai ales de port de alimentare. Cu alte cuvinte, din cauza popularităţii extrem de limitate a accesoriilor cu conector USB Type C, fără câteva achiziţii suplimentare, va fi imposibil să conectaţi un hard disk extern sau stick USB la . Mai mult decât atât, nici măcar nu veţi putea conecta micuţul ultrabook la un display extern, decât dacă nu cumva aveţi un Apple TV prin preajmă.

Ca de obicei, cei de la Apple vă ajută să rezolvaţi problema cu câteva accesorii demne de luat în calcul. Contra sumei de ,,doar” ...

Află cât va mai trebui să plătești ca să te bucuri de noul MacBook







Mai multe articole despre:
Apple USB MacBook